Lielo Šveices ganu suņu - dubultbosu - metiena plānošanas, gaidīšanas un audzēšanas laiks. Tik skaists, bet tik īss!

otrdiena, 2016. gada 3. maijs

PERSONĪBAS

Kucēni jau ir tik lielas personības! 
Vienmēr brīnos, cik atšķirīgi raksturi un uzvedības modeļi dzirksteļo kucēnu kastē!


Kanclers visu laiku, kamēr neguļ, ir nepārtrauktā kustībā. Tik nepārtrauktā, ka gandrīz nav laika paēst. Kamēr citi ēd, viņš apskrien perimetru, izmet līkumu gar bļodiņu un tad atkal tālāk. Kad citi paēduši, tad nav pat laika līkumam gar bļodiņu, jo jāķer brāļa aste, jākož māsām kājās un jārauj Bose aiz ausīm un vēl tam visam pa vidu jāraušas man klēpī! Viņam ir viedoklis par visiem notikumiem un to viņš izsaka bez kautrēšanās! Viņš ir tik teatrāls! Kanclers ir fantastiski atvērts pasaulei, visam nezināmajam un viņa dzīvesprieka azarts ir tik lipīgs!


      

       

Ja Kancleram diennaktī stundu par maz, lai atvēlētu laiku ēšanai, brālim Ķeizarkronim šai dzīves sadaļai laika nav žēl! Labi paēst ir svarīgi! Ķeizarkronim pilnīgi noteikti nepiemīt aktiera talants, viņš stāv ar visām četrām uz zemes kā nesatricināma klints un netaisa nekādu cirku! Suns ar milzīgu pašapziņu, dzīves ambīcijām. Viņš vēl ir pārāk mazs, lai būtu snobs, bet pēc rakstura ļoti sāk līdzināties mammai Bosei! Atšķirībā no Boses, viņš gan ir nepārspējams bučmūlītis!

         


  


Princese Zeltīte ir ļoti aktīva, darbīga, azartiska un ļoti, ļoti ziņkārīga. Ja es istabā redzu tikai trīs kucēnu, tad, skaidrs, ka Zeltīte pēta kaut ko aiz gultas, zem radiatoriem, skapīJ Viņa bija pirmā, kas saprata, ka ar rotaļlietām var spēlēties, tām var iekost un tās, atšķirībā no brāļiem un māsas, nemūk projām un neprotestē…un pats galvenais, neatriebjas!  Zeltīte, man šķiet, temperamentā un raksturā būs līdzīga savai vecākajai māsai MMM. Zeltītei ļoti svarīgi ir pasēdēt man rokās, samīļoties un obligāti nolaizīt degunu.

                                

              


Punktiņa ... šobrīd es pat nezinu, ko pateikt, viņa man ir liela mīkla. Reizēm kaut kādās darbībās šķiet – jā, redz, kur viņas temperaments un būtība, bet pēc brīža viņa var izturēties pilnīgi citādi. Izskatās, ka viņa varētu būt bara pelēkais kardināls. Ja manas aizdomas apstiprināsies, tad jāsaka, ka viņa ir ārkārtīgi  gudra un sīks aprēķins un tālredzība būs viņas trumpji!

               

     



        










Ir tapuši arī kucēnu vārdiņi un tuvākajā laikā notiks prezentācija!!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru